Internet

Föreningen har slutit ett gruppavtal med Bredband2 som innebär att alla boende har tillgång till internet med nedladdningshastighet 100 Mbps och uppladdningshastighet 10 Mbps, via nätverksuttag i lägenheten. Månadskostnaden är inbakad i månadsavgiften för lägenheten, oavsett om den boende använder internet eller ej.

Trots gruppanslutningen måste den boende underteckna ett avtal med Bredband2 (telnr 0770 - 811 000) och betala en anslutningsavgift om 200 kr innan internet blir tillgängligt via nätverksuttaget i lägenheten. Detta p.g.a. att någon måste stå som ansvarig för internetabonnemanget.

Bredband2 kan även levererera IP-telefoni och IP-TV, se deras hemsida (http://www.bredband2.se). Detta tecknas av den enskilde medlemmen.

För frågor går det bra att vända sig till Bredband2´s kundtjänst på 0770-811000.

Innan avtalet med Bredband2 skrivits på går det endast att komma åt sidan bredbandswebben.se via nätverksuttaget i lägenheten. På den sidan går det att välja ett annat abonnemang än gruppanslutningen, t.ex. för att få högre hastighet. Men månadskostnaden för ett sådant abonnemang måste du betalas utöver månadsavgiften för gruppanslutningen, det går ej att få någon rabatt.

Tyvärr finns inte vår gruppanslutning med som ett alternativ på bredbandswebben.se, du måste istället ringa till Bredband2 för att aktivera den.

Vid utflyttning bör den boende säga upp avtalet med Bredband2, för att inte längre stå som ansvarig för internetabonnemanget.